Μαθητές
γυμνασίου

Σύγχρονες και ευέλικτες υπηρεσίες συμβουλευτικής, προσαρμοσμένες στα μέτρα και τις ανάγκες κάθε μαθητή.

επαγγελματικός προσανατολισμός

“Οι μέρες λανθασμένων επιλογών που δεν σου ταιριάζουν τελείωσαν!"

Ενδυναμώστε το ταξίδι στην επιτυχία σας με στρατηγικό επαγγελματικό προσανατολισμό προσαρμοσμένο στα χαρίσματα σας. Ανακαλύψτε το μονοπάτι για ένα επιτυχημένο μέλλον, χέρι-χέρι με έμπειρη καθοδήγηση.

How does it work?

1

Διαχείριση χρόνου & μελέτης

Βάλτε προτεραιότητες και θέστε smart στόχους. Οργανώστε τον χρονο σας και μειώστε τους περισπασμούς. Διώξτε την αναβλητικότητα.

2

Ανακάλυψε τις κλίσεις & την προσωπικότητα σου

Γνωρίστε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τα πρωτοποριακά ψυχομετρικά εργαλεία της Ariston Psychometric.

Γιάννης Αναστασιου

Πιστοποιημένος σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού

Μαθητές Γυμνασίου
3

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού

1. Εντοπισμός Ικανοτήτων / Δεξιοτήτων
2. Ανάλυση προσωπικότητας & εργασιακού περιβάλλοντος
3. Αυτοεκτίμηση
4. Εστία Ελέγχου
5. Ανάλυση ενδιαφερόντων & επαγγελματικών κατηγοριών
6. Εντοπισμός συγκεκριμένων επαγγελμάτων
7. Αντιστοίχιση με Κωδικούς του Μηχανογραφικού& Τμήματα Σχολών ΑΕΙ

4

Διαρκές Coaching

Eστιάζoυμε στη μάθηση, προσφέροντας στρατηγικές και εργαλεία προσωπικής ανάπτυξης στους μαθητές, με στόχο να αποκτήσετε γνώσεις και καλές επιδόσεις στην τυπική εκπαίδευση, να καλλιεργήσετε την κριτική σας σκέψη. Αποκτήστε δεξιότητες απαραίτητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας, και ζήστε μια ζωή όπως πραγματικά σας αξίζει.

Ευτυχισμένοι Μαθητές

Με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα για τον εαυτό μου και το χαρακτήρα μου. Ιδιαίτερα με βοήθησε να καταλάβω τις ικανότητες μου και τις κλίσεις μου στα μαθήματα αλλά και στο τι μπορώ να ακολουθήσω και να σπουδάσω στο μέλλον.

Παρασκευή Κ.

Θεωρώ ότι πρέπει κάθε παιδί να το κάνει για να μπορεί να κατανοήσει τι πραγματικά θέλει και να βάλει στόχους... Ο κ. Αναστασίου μου εξήγησε τα πάντα, ότι απορία είχα, ένιωσα σιγουριά και πάνω απ' όλα ηρέμησα από το άγχος που είχα για το τι θα κάνω!!!

Μαρία Ψ.

Σας ευχαριστώ πολύ για το συγκεκριμένο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, με βοήθησε να δω ποια επαγγέλματα μου ταιριάζουν ανάλογα με τον χαρακτήρα μου. Επίσης, το συστήνω ανεπιφύλαχτα για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, διότι θα τους βοηθήσει, γιατί κάποιοι μπορεί να μην γνωρίζουν ή να μην έχουν επιλέξει ποιο επάγγελμα θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.

Στέλιος Σ.

Γιατί να κάνεις επαγγελματικό προσανατολισμό;

Ενδυναμώστε το ταξίδι στην επιτυχία σας με στρατηγικό επαγγελματικό προσανατολισμό προσαρμοσμένο στα χαρίσματα σας. Ανακαλύψτε το μονοπάτι για ένα επιτυχημένο μέλλον, χέρι-χέρι με έμπειρη καθοδήγηση.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όταν γνωρίζεις απόλυτα τα χαρακτηριστικά και τις κλίσεις του εαυτού σου η επιλογή του κατάλληλου επαγγέλματος γίνεται εύκολη επιλογή.

Η συνεδρία είναι απλώς η αρχή. Σε κάθε βήμα σας και επιλογή είμαστε πάντα δίπλα σας παρέχοντας διαρκές coaching.

Ως μαθητής θα λάβεις το σωστό πρώτο βήμα για να εξερευνήσεις την επαγγελματική σου διαδρομή. Θα ενημερωθείς για τις επιλογές σταδιοδρομίας και θα χαράξεις την στοχευμένη στρατηγική επιτυχίας. Σε όλο αυτό όμως θα έχεις το διαρκές coaching και την αγάπη ανθρώπων που μοιράζονται την ίδια θέληση με εσένα.

Υπεύθυνος όλου του προγράμματος είναι ο Γιάννης Αναστασίου, πιστοποιημένος σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού και συνεργάτης της  Ariston Psychometrics. Με εμπειρία 20 ετών στην διδακτική και στο coaching μαθητών.

Θέλουμε πολύ να σας βοηθήσουμε

contact us

Θα μας βρείτε

Πατρόκλου 25
Λαμία
35132

Επικοινώνησε μαζί μας

2231307114
6948045515
brightminds.gr@
gmail.com

Ώρες επικοινωνίας

Δευτ- Παρ:
9 πμ- 8 μμ

Είμαστε
οι επιλογές μας

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
επαγγελματικος προσανατολισμός
Translate »
en_USEnglish
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights