Μαθητές
Λυκείου

Ανακαλύπτουμε μαζί, ποιος είναι ο τύπος προσωπικότητας σου, ποια τα δυνατά και αδύνατα σημεία αλλά και τις επαγγελματικές κατηγορίες που είναι πιο κοντά στον χαρακτήρα σου.

επαγγελματικός προσανατολισμός μαθητών λυκείου

Ονειρέψου
ανακάλυψε
κατάκτησε

Αναλύουμε και εξηγούμε τις προοπτικές των επαγγελμάτων του μέλλοντος, ό,τι ακριβώς πρέπει να γνωρίζεις για τις νέες και καινοτόμες εξειδικεύσεις. Μελετάμε τις έρευνες για την αγορά εργασίας.

Τι θα κερδίσω;

1

Διαχείριση χρόνου & μελέτης

Βάλτε προτεραιότητες και θέστε smart στόχους. Οργανώστε τον χρονο σας και μειώστε τους περισπασμούς. Διώξτε την αναβλητικότητα.

2

Ανακάλυψε τις κλίσεις & την προσωπικότητα σου

Γνωρίστε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τα πρωτοποριακά ψυχομετρικά εργαλεία της Ariston Psychometric.

Γιάννης Αναστασίου επαγγελματικός προσανατολισμός

Γιάννης Αναστασίου

Πιστοποιημένος σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού

3

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού

Ανακαλύπτουμε μαζί, με βάση την κλίμακα Riasec, ποιός είναι ο τύπος της προσωπικότητας σου, ποια τα δυνατά και αδύνατα σημεία καθώς και τις επαγγελματικές κατηγορίες που ταιριάζουν στον χαρακτήρα σου. Λύνουμε τις απορίες σου και αναλύουμε τα τμήματα του μηχανογραφικού που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

4

Εξειδικευμένο Coaching

Προσωπική ανάλυση για τα δυνατά σου σημεία, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα σου. Ανάδειξη όλων των δυνατών σου σημείων και δημιουργία σωστής στρατηγικής επιτυχίας.

Ευτυχισμένοι μαθητές και γονείς

Το τεστ προσανατολισμού που έκανε η κόρη μου με βοήθησε να καταλάβω το χαρακτήρα της καλύτερα αλλά και να δω τις ικανότητες της!

Ντίνα Σ.

Το παιδί ηρέμησε είχε μεγαλύτερη σιγουριά για τους στόχους που θέλει να θέσει και αποφασιστικότητα γι'αυτό που θέλει και μπορεί να κάνει. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αναστασίου για όλες τις απαντήσεις που μας έδωσε, για όλο το χρόνο που διέθεσε ( και δεν ήταν λίγος) για το μέλλον του παιδιού μας!

Ευαγγελία Π.

Ο κύριος Αναστασίου μου εξήγησε τα πάντα, ότι απορία είχα, ένιωσα σιγουριά και πάνω απ' όλα ηρέμησα από το άγχος που είχα για το τι θα κάνω!!!!! Ευχαριστώ πολύ τον κ. Αναστασίου για όλα!

Μαρία Ψ.

“Οι μέρες λανθασμένων επιλογών που δεν σου ταιριάζουν τελείωσαν!”

Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς την επιτυχία τώρα!

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όταν γνωρίζεις απόλυτα τα χαρακτηριστικά και τις κλίσεις του εαυτού σου η επιλογή του κατάλληλου επαγγέλματος γίνεται εύκολη επιλογή.

Η Ariston Psychometrics με 20ετή παρουσία στην Ελλάδα, με πρότυπο 35ετές ερευνητικό έργο στα αυτοματοποιημένα ψυχομετρικά τεστ και έχοντας υλοποιήσει πρωτοπόρες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελεί την καλύτερη επιλογή

Υπεύθυνος όλου του προγράμματος είναι ο Γιάννης Αναστασίου, πιστοποιημένος σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού και συνεργάτης της  Ariston Psychometrics. Με εμπειρία 20 ετών στην διδακτική και στο coaching μαθητών.

Η συνεδρία είναι απλώς η αρχή. Σε κάθε βήμα σας και επιλογή είμαστε πάντα δίπλα σας παρέχοντας διαρκές coaching.

Θέλουμε πολύ να σας βοηθήσουμε

Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς την επιτυχία τώρα!

Θα μας βρείτε

Πατρόκλου 25
Λαμία
35132

Επικοινώνησε μαζί μας

2231307114
6948045515
brightminds.gr@
gmail.com

Ώρες επικοινωνίας

Δευτ- Παρ:
9πμ- 8μμ

Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς την επιτυχία τώρα!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
επαγγελματικος προσανατολισμός
Translate »
en_USEnglish
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights