Φοιτητές,
& επαγγελματίες

Είσαι φοιτητής και ψάχνεις να βρεις το μεταπτυχιακό που θα σου δώσει την εξειδίκευση που θέλεις και θα σε κάνει ανταγωνιστικό στην αγορά εργασίας;

Είσαι τελειόφοιτος ή επαγγελματίας και θέλεις μια συνεδρία που θα σε βοηθήσει να φτιάξεις το κατάλληλο βιογραφικό ή να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις μια νέα επαγγελματική πορεία;

Ανακαλύψτε το μονοπάτι για ένα επιτυχημένο μέλλον, χέρι-χέρι με έμπειρη καθοδήγηση.

Ενδυναμώστε το ταξίδι στην επιτυχία σας με στρατηγικό επαγγελματικό προσανατολισμό προσαρμοσμένο στα χαρίσματα σας

How does it work?

1

Στρατηγική Διαδρομή Καριέρας

Ανακαλύπτουμε μαζί, με βάση την κλίμακα Riasec, ποιός είναι ο τύπος της προσωπικότητας σου, ποια τα δυνατά και αδύνατα σημεία καθώς και τις επαγγελματικές κατηγορίες που ταιριάζουν στον χαρακτήρα σου.

2

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού

1. Εντοπισμός Ικανοτήτων / Δεξιοτήτων
2. Ανάλυση προσωπικότητας & εργασιακού περιβάλλοντος
3. Αυτοεκτίμηση
4. Εστία Ελέγχου
5. Ανάλυση ενδιαφερόντων & επαγγελματικών κατηγοριών
6. Εντοπισμός συγκεκριμένων επαγγελμάτων

Γιάννης Αναστασίου

Πιστοποιημένος σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού

επαγγελματικός προσανατολισμός για φοιτητές & επαγγελματίες
3

Success coaching

Για να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα των στρατηγικών καθοδήγησης των ενηλίκων, η αξιολόγηση και η συνεχής βελτίωση διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο. Αξιολογώντας τακτικά την πρόοδο και τα αποτελέσματα, προσαρμόζοντας τις στρατηγικές καθοδήγησης όπως απαιτείται, και γιορτάζοντας την επιτυχία μαθαίνοντας από τις προκλήσεις, οι εκπαιδευτές μπορούν να βελτιώσουν την προσέγγισή τους και να υποστηρίξουν τους μαθητές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

4

Εύρεση κατάλληλου μεταπτυχιακού προγράμματος / σωστού εργασιακού περιβάλλοντος

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε τελειόφοιτους και επαγγελματίες. Αποτελείται από συμβουλευτική συνεδρία για υποστήριξη στην εύρεση εργασίας και στην δημιουργία σωστού βιογραφικού. Για τους επαγγελματίες παρέχεται συμβουλευτική συνεδρία για αλλαγή επαγγελματικής πορείας.

“Οι μέρες λανθασμένων επιλογών που δεν σου ταιριάζουν τελείωσαν!

Ζητήσαμε και πήραμε ολοκληρωτικές απαντήσεις ως προς τις δυνατότητες και τις κλίσεις του παιδιού μας. Ένα τεστ αξιολόγησης με ακρίβεια, αντικειμενικότητα και ρεαλισμό ως προς τις δυνατότητες και τους στόχους που πρέπει να έχει το παιδί μας. Η ανάλυση των αποτελεσμάτων από τον κύριο Αναστασίου ήταν άρτια και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που είχαμε πριν από αυτό.

Μπαμπης Π.

Ναι μου άρεσε πολύ. Έμαθα πράγματα που δεν ήξερα και δεν μου είχαν περάσει από το μυαλό.

Δημήτρης Κ.

Σας ευχαριστώ πολύ για το συγκεκριμένο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, με βοήθησε να δω ποια επαγγέλματα μου ταιριάζουν ανάλογα με τον χαρακτήρα μου. Επίσης, το συστήνω ανεπιφύλαχτα στους μαθητές της Γ’ Λυκείου, διότι θα τους βοηθήσει, γιατί κάποιοι μπορεί να μην γνωρίζουν ή να μην έχουν επιλέξει ποιο επάγγελμα θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.

Στέλιος Σ.

Ονειρέψου ανακάλυψε κατάκτησε.

Ενδυναμώστε το ταξίδι στην επιτυχία σας με στρατηγικό επαγγελματικό προσανατολισμό προσαρμοσμένο στα χαρίσματα σας. Ανακαλύψτε το μονοπάτι για ένα επιτυχημένο μέλλον, χέρι-χέρι με έμπειρη καθοδήγηση.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όταν γνωρίζεις απόλυτα τα χαρακτηριστικά και τις κλίσεις του εαυτού σου η επιλογή του κατάλληλου επαγγέλματος γίνεται εύκολη επιλογή.

Σύμφωνα με έγκυρες έρευνες όταν γνωρίζεις σε βάθος  τα χαρακτηριστικά και τις κλίσεις του εαυτού σου η επιλογή του κατάλληλου μεταπτυχιακού γίνεται εύκολη επιλογή.

Η συνεδρία είναι απλώς η αρχή. Σε κάθε βήμα σας και επιλογή είμαστε πάντα δίπλα σας παρέχοντας διαρκές coaching.

Υπεύθυνος όλου του προγράμματος είναι ο Γιάννης Αναστασίου, πιστοποιημένος σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού και συνεργάτης της  Ariston Psychometrics. Με εμπειρία 20 ετών στην διδακτική, στο coaching μαθητών, καθως επίσης και εξειδίκευση στο business coaching

Θέλουμε πολύ να σας βοηθήσουμε

contact us

Θα μας βρείτε

Πατρόκλου 25
Λαμία
35132

Επικοινώνησε μαζί μας

2231307114
6948045515
brightminds.gr@
gmail.com

Ώρες επικοινωνίας

Δευτ- Παρ: 9πμ- 8μμ

Είμαστε
οι επιλογές μας

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
επαγγελματικος προσανατολισμός
Translate »
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights